15.06.2023: Izdaja polletnih obračunov za storitev oskrbe s pitno vodo - Vodovodna zadruga PREDDVOR

"ZMIRAJ KRASNA JE NARAVA"
Josepina Urbančič Turnograjska (1833-1854)
Ker dobra pitna voda ni naključje!
Pojdi na vsebino

15.06.2023: Izdaja polletnih obračunov za storitev oskrbe s pitno vodo

Obvestila
Vodovodna zadruga Preddvor izdaja polletne obračune/račune na področju, kjer je kot izvajalec obvezne gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo v občini Preddvor za naselja Nova vas, Preddvor, Hrib, Breg ob Kokri, Zgornjo, Srednjo in Spodnjo Belo ter spodnji del Tupalič. Sestavljeni so iz šest mesečnih omrežnin prve polovice tekočega leta in polovične vodarine izračunane iz dejanske letne porabe pridobljene ob zadnjem rednem letnem popisu, kar je tudi osnova za predvideno porabo v tekočem letu!

Lani decembra se nam je pri letnem obračunu/poračunu zgodila neljuba napaka z napačno obračunanim davkom. V primeru, da ste poravnali samo prvi napačni račun in ne tudi razlike zaradi napačnega davka, boste na sedanjem polletnem obračunu/računu imeli dodatno postavko, ki bo vsebovala tudi to razliko. Če ste slučajno poravnali oba računa, se vam bo pa prvi napačni račun odštel kot dobropis od sedanjega končnega zneska. Za nastale nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo!

PLAČILO RAČUNA

Račun lahko poravnate s pomočjo univerzalnih plačilnih nalogov v okviru vaše elektronske banke oz. direktno pri vseh bankah in poštah. Če menite, da račun ni pravilen, lahko v osmih dneh po prejemu računa vložite pisni ugovor na naš stacionarni oz. elektronski naslov. Drugi del računa bo predstavljal dokončni letni obračun/poračun po naslednjem rednem popisu ob koncu koledarskega leta.

SPLOŠNE INFORMACIJE

Dolžnosti, pravice in odgovornosti ter splošni pogoji za oskrbo s pitno vodo so opredeljeni v občinskih odlokih in državnih predpisih. Uporabniki ste dolžni sporočiti Vodovodni zadrugi Preddvor kot izvajalcu javne službe vse spremembe, ki vplivajo na obračun storitev oskrbe s pitno vodo. Spremembe bomo upoštevali pri naslednjem obračunu.

Dodatne informacije najdete na naši spletni strani, na vsa vaša vprašanja pa smo vam na voljo tudi v času uradnih ur ob sredah od 8.00 do 10.00.

Vodovodna zadruga Preddvor z.b.o., Ker dobra pitna voda ni naključje!

P.S. Bodite informirani v primeru motene oskrbe s pitno vodo! Prijavite se na brezplačno obveščanje po e-pošti in/ali SMS sporočilih. V kolikor želite, da bi namesto v papirnati obliki račun prejemali kot e-račun v PDF obliki na svoj elektronski naslov in tega še niste naredili, vas vabimo, da to čimprej uredite. Vašo prijavo lahko sporočite na naslov info@vz-preddvor.si ali izpolnite obrazec na naši spletni strani www.vz-preddvor.si.
URADNE URE:

Vsako sredo:
  • od 8.00 - 10.00 ure oz.
po dogovoru

Poslovna enota:
  • 4205 Preddvor
Dvorski trg 18
Vodovodna zadruga PREDDVOR (c) MB
Vodovodna zadruga Preddvor z.b.o.
Ker dobra pitna voda ni naključje!
KONTAKT

Predsednik:
  • Marjan Bogataj


Tajnik:
  • Ivan Kaštrun
(041 831 683)
OSNOVNI PODATKI

Vodovodna zadruga Preddvor z.b.o.
  • Goričica 7, 4205 Preddvor

Davčna in matična številka:
  • SI64609731
5817978000
Nazaj na vsebino